Partnerek


Videóarchivum

Galéria

Versünnep 2012

Versünnep 2011.

Versünnep 2010.

Verstábor

Aktuális Hírek  -  2015. 03. 28. 18:22
Erős mezőny - 12 diák jutott tovább a döntőbe
A VI. Fehérvári Versünnep elődöntőjén kiderült, hogy kik azok a tehetséges versmondó fiatalok, akik a rendezvény április 12-i döntőjén felállhatnak majd a pódiumra, és összemérhetik tudásukat. A mezőny nagyon erős volt, szombaton délelőtt a Szent István Művelődési Házban harminc fiatal versmondó diák részvételével rendezték meg az elődöntőt. A diákok 12 oktatási intézményből érkeztek a megmérettetésre.
A Fehérvár Médiacentrum az elődöntőt 2015 április 4-én 20:50-kor tűzi műsorára.
Aktuális Hírek  -  2015. 02. 09. 06:57
VI. Fehérvári Versünnep - március 13-ig lehet jelentkezni
A Fehérvár Médiacentrum a Székesfehérvári Egyházmegyével, Székesfehérvár önkormányzatával, a Szent István Művelődési Házzal és a Vörösmarty Színházzal együttműködve ismét Fehérvári Versünnepet szervez. Az immáron hatodszor megrendezésre kerülő megmérettetésre 2015. március 13-ig jelentkezhetnek a diákok, két verssel. A verseny két fordulóból, a válogatókból és a döntőből áll. A válogatókra a jelentkezők számától függően 2015. március 21-én és 28-án, a döntőre április 12-én kerül sor.
Aktuális Hírek  -  2015. 02. 09. 06:56
VI. Fehérvári Versünnep - idén is összefogással valósul meg program
A programsorozat fővédnöke Spányi Antal megyés püspök valamint Cser-Palkovics András polgármester. A nagy múltú verseny a város és a térség egyik jelentős tehetséggondozó, értékközvetítő programja. Idén is sok jelentkezőre számítanak a szervezők. A VI. Fehérvári Versünnep szervezője a Fehérvár Médiacentrum és a verseny része a cég társadalmi felelősségvállalási programjának. A Versünnephez immár harmadik alkalommal csatlakozik mentorprogrammal a Vörösmarty Színház.
Aktuális Hírek  -  2014. 04. 26. 17:30 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
Nehéz volt a döntés - Bukosza Zita nyerte az V. Versünnep döntőjét
 Tizenhárom középiskolás diák állt a zsűri elé és vett részt az V. Fehérvári Versünnep végső megmérettetésén szombaton délelőtt. A Fehérvár Médiacentrum által szervezett verseny utolsó fordulóját bárki figyelemmel kísérhette a Szent István Művelődési Házban. A zsűri döntése alapján végul a Lánczos Kornél Gimnázium diákja Bukosza Zita nyerte az V. Fehérvári Versünnepet. A fiatalok döntőre való felkészülését ebben az esztendőben is a Vörösmarty Színház színészei segítették a mentor program keretében.
Aktuális Hírek  -  2014. 03. 24. 11:23
Lezajlott a Versünnep elődöntője, a zsűri 13 fiatalt juttatott a döntőbe
 A Fehérvár Médiacentrum által szervezett versmondóverseny már ötödik éve kínálja a lehetőséget, hogy a Székesfehérváron élő vagy tanuló, valamint a Székesfehérvári Egyházmegye oktatási intézményeibe járó középiskolás diákok megmutathassák, a költészet közel áll hozzájuk, és a verseket magas színvonalon tolmácsolják hallgatóságuknak.
A továbbjutók névsora a cikkben olvasható!
Aktuális Hírek  -  2014. 03. 18. 11:59
Március 23-án vasárnap lesz a Versünnep elődöntője a Szent István Művelődési Házban
 Az idei megmérettetésre harminc lelkes fiatal jelentkezett, akik ezúttal is a Szent István Művelődési Házban állhatnak a „világot jelentő” deszkákra és szavalhatják el kiválasztott verseiket. A március 23-i elődöntőt követően az is eldől majd, hogy kik jutnak tovább az április 26-i döntőbe. A továbbjutók névsora a március 24-én, hétfőn megjelenő FehérVár Magazinban jelenik meg, a Fehérvár Televízió pedig a teljes elődöntőt közvetíti majd felvételről.
Aktuális Hírek  -  2014. 02. 10. 14:46
V. Fehérvári Versünnep - március 10-ig lehet jelentkezni
 Idén immáron ötödik alkalommal versenghetnek egymással az irodalomkedvelő fiatalok, hiszen a Fehérvár Médiacentrum Kft. a Székesfehérvári Egyházmegyével, Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatával, a Szent István Művelődési Házzal és a Vörösmarty Színházzal együttműködve ismét Fehérvári Versünnepet szervez. A programsorozat fővédnöke Spányi Antal megyés püspök, valamint dr. Cser-Palkovics András polgármester.
KÉPGALÉRIA a Versünnepet meghirdető tájékoztatóról
Aktuális Hírek  -  2013. 03. 23.
Gombó Viola Lotti nyerte a IV. Fehérvári Versünnepet
 A IV. Fehérvári Versünnep döntőjében 13 fehérvári fiatal mondott verset, akiket a Vörösmarty Színház színészei készítették fel a szombat délutáni végső megmérettetésre. Az idei versünnep első helyezettje Gombó Viola Lotti lett. Ahogy a zsűri a verseny alatt többször is fogalmazott 13 győztest választottak volna, hiszen nagyon tehetséges, fiatalok kerültek az idei döntőbe.
Aktuális Hírek  -  2013. 03. 06.
Találkoztak mentoraikkal a döntősök
 A IV. Fehérvári versünnep döntősei első alkalommal találkoztak felkészítő mentoraikkal a Vörösmarty Színházban. A 13 fiatal közös fotózáson vett részt és többen már a vers kiválasztásról is tanácskoztak a színművészekkel. A döntősök nagy izgalommal várták a találkozást, amely nemcsak a gyerekek,de a színművészek számára is meghatározó élményt jelentett.
Videó a cikkben!
Aktuális Hírek  -  2013. 02. 25.
Ünnepe volt a versnek - 13 diák jutott a döntőbe
 A IV. Fehérvári Versünnep második elődöntőjén 22 versmondó mérettette meg magát a rangos szakmai zsűri előtt. A döntőbe jutott diákokkal idén első alkalommal mentori program keretében foglalkoznak majd a Vörösmarty Színház művészei. A „Mentorok”: Csizmadia Gergely, Váradi Eszter Sára, Juhász Illés, Keller János, Kozáry Ferenc, Kricsár Kamill, Láposi Réka, Matuz János, Tűzkő Sándor, Kelemen István és Závodszky Noémi.
A döntősök névsora a cikkben!


Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása