Partnerek


Videóarchivum

Galéria

Versünnep 2012

Versünnep 2011.

Versünnep 2010.

Verstábor
 
  Aktuális Hírek  -  2014. 03. 18. 11:59  -  www.szekesfehervar.hu
Március 23-án vasárnap lesz a Versünnep elődöntője a Szent István Művelődési Házban
  
Idén immáron ötödik alkalommal versenghetnek egymással az irodalomkedvelő fiatalok, hiszen a Fehérvár Médiacentrum Kft. a Székesfehérvári Egyházmegyével, Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatával, a Szent István Művelődési Házzal és a Vörösmarty Színházzal együttműködve ismét Fehérvári Versünnepet szervez. Az elődöntő március 23-án reggel kilenc órakor kezdődik a Szent István Művelődési Házban, melyre szeretettel várják az érdeklődőket.
 
Az idei megmérettetésre harminc lelkes fiatal jelentkezett, akik ezúttal is a Szent István Művelődési Házban állhatnak a „világot jelentő” deszkákra és szavalhatják el kiválasztott verseiket. A március 23-i elődöntőt követően az is eldől majd, hogy kik jutnak tovább az április 26-i döntőbe. A továbbjutók névsora a március 24-én, hétfőn megjelenő FehérVár Magazinban jelenik meg, a Fehérvár Televízió pedig a teljes elődöntőt közvetíti majd felvételről.
 
Számos ismerős névvel is találkozhatnak majd a tehetségkutatón, amin feltehetőleg idén sem lesz könnyű helyzetben a zsűri, hiszen a korábbi évek is bebizonyították már, hogy jól felkészült versenyzők érkeznek a Fehérvári Versünnepre.