Partnerek


Videóarchivum

Galéria

Versünnep 2012

Versünnep 2011.

Versünnep 2010.

Verstábor

Aktuális Hírek  -  2012. 03. 03.
Az első elődöntő
 Szombaton tartották a III. Fehérvári Versünnep első elődöntőjét. Az irodalomkedvelő fiatalok körében idén is népszerű a verseny, hiszen a megmérettetésre harminc középiskolás jelentkezett. A rendezvénynek otthont adó Szent István Művelődési Házban az első elődöntőn, március 3-án a jelentkezők fele állt fel a pódiumra, és mutatta meg tudását a zsűri előtt. A versenyzők Székesfehérvárról, és az egyházmegye területéről érkeztek.
Összefoglaló a Fehérvár Televízióban március 9-én 20 óra 15 perctől!
Aktuális Hírek  -  2012. 02. 16.
Február 28-ig várjuk a jelentkezéseket
 Az előzetesen meghirdetett jelentkezési határidőt meghosszabbították a szervezők, és egészen február 28-ig várják az irodalomkedvelő fiatalokat a Fehérvári Versünnepre. Az idén immáron harmadik alkalommal megrendezésre kerülő versenyen értékes nyereményekkel gazdagodhatnak a legjobbak. A Fehérvári Versünnep győztese rendszeres részvevője lesz Székesfehérvár ünnepeinek, megkapja a város különdíját, valamint a Székesfehérvári Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány által felajánlott tábla pc-t.
Aktuális Hírek  -  2012. 01. 19.
Versünnep harmadszor Fehérváron
Idén immáron harmadik alkalommal versenghetnek egymással az irodalomkedvelő fiatalok, hiszen a Fehérvár Médiacentrum Kft. a Székesfehérvári Egyházmegyével, Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatával és a Szent István Művelődési Házzal együttműködve ismét Fehérvári Versünnepet szervez. A programsorozat fővédnöke Spányi Antal megyés püspök, valamint dr. Cser-Palkovics András polgármester.
Aktuális Hírek  -  2012. 01. 19.
Elkezdődtek az előkészületek a Fehérvár Médiacentrumban
 Bár a III. Fehérvári Versünnep jelentkezési határideje február 20-a, és maga a verseny március 3-án kezdődik, a szervező Fehérvár Médiacentrum csapata már január közepén megkezdte a felkészülést a produkcióra. A versenyről és az előkészületekről folyamatos tájékoztatást kapnak majd a nézők, hallgatók és olvasók – a szerkesztőség mind a négy médiafelületét (televízió, rádió, hetilap, honlap) „hadrendbe állítja” az ügy érdekében.
Aktuális Hírek  -  2012. 01. 19.
A Fehérvár Hangja döntősei a Versünnepen
 Amióta léteznek versek, valószínűleg léteznek énekelt, megzenésített versek is. Mi sem természetesebb tehát, mint hogy a III. Fehérvári Versünnep fordulóinak során is feltűnik a színpadon a zene. Annál is inkább, hiszen a Fehérvár Médiacentrum előző nagyszabású produkciója, a Fehérvár Hangja során számos olyan fiatal, tehetséges énekes tűnt fel, akiknek közreműködésével a Versünnep is még színesebb, izgalmasabb lehet.


Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása